Taigatassun Astrilli

aatu aatu aatu

Taigatupsun "Aatu"
Naaras siperiankissa
kilpikonnatäplikäs valkealla
s.21.4.2018 Kiikassa
kasvattaja Marika Sundgren
näyttelystä pentuna EX2
Asuu meillä kotona

Aatusta tuli Aatu kun oli tarkoitus hankkia lemmikiksi leppoisa kastraattikolli. Tyttö kuitenkin otettiin, mutta nimi jäi. Aatu on meidän kotikissa. Ei mikään näyttelytähti, ainakaan heti pentuna. Vähän on käyty kuitenkin tutustumisen nimissä näyttelyissäkin. Pirko ja Turuk pentuna tuli kierrettyä. Aatu oli pojan synttäritoive ja hieman heräte ostos, enkä tähän rotuunkaan ole sen paremmin perehtynyt. Pentu oli pelastus kissa-alergiselle perheelle lemmikin kaipuuseen. Aatu on siis erityisesti pojan oma kissa.

Niin jos jotakuta kiinnostaa tietää miksi sitten tuli valituksi pentueesta Aatu-tyttö, niin sen verran on poika oppinut kasvatustouhuista, että tyttö sen olla pitää! Tietysti, että saadaan sitten ihania pentujakin kotiin tällä tavalla hankittua. Sellaisia jotka eivät kutita silmissä, kutita ihossa ja yskitä ja ahdista kun niitä paijaa. Tai tarkemmin ottaen poikani saa oireita jo siitä että kissoja näkee, tai pölyä kulkeutuu vaatteiden mukana kotiin/autoon.

Seuraavat pentusuunnitelmat Pikkeellä on siis Aatulle. Tavoiteena on saada aikaan allergiavapaita pentuja. Keväälle on varattu Aatulle aika sydän- ja munuaisultraan. Tiedetään sitten mitä myydään, kun tuollainen tutkimus tässä rodussa on tapana tehdä. Aatu tulee luultavasti käymään myös selkärangan röntgenkuvissa, koska se on sellainen vähemmän kissoilla tutkittu, mutta vanhemmiten oireileva paikka. Mutta sen sanon lemmikin ottajille että leikkaamattomana näistä ei lemmikiksi ole, sen verran on rasittavan hormonaalinen tyttö tämä meidän Aatu-neiti!

/Myytavana /

WebDesign Satu Pihlajamaa