Redi

Redi4
Redi1
Redi2
Redi3
Redi "Reetu"
uros cymric
punainen töpöhäntä CYM d 53
s.14.03.2018
noviisi XLH CYM
asuu sijoituksessa Kolarissa
siitosuros erikoisluvalla

Redin suvusta on vain hieman tietoa. Redin emo on Turun seudulta kotoisin oleva lyhytkarvainen kilpparivalkea töpöhäntä ja isä on porvoolainen kolli. Redi muutti kauttani sijoitukseen ja on mukana kasvatusohjelmassani tuomassa uutta verta pieneen rotuun.

Redi on perheen rakastettu lemmikki ja tyttöjen oma kissa. Se rakastaa lasten kanssa leikkimistä ja puuhaamista. Se on innolla mukana pienten elämässä ja osaa olla todella kiltti kaveri tässä virassaan. Redin perheeseen kuuluu myös kaksi kastraatti kollia sekä iso koira. Redin kanssa on pienestä asti harjoiteltu autoilua sekä valjastelua jo synnyinkodissa, sillä pitkät ajomatkat tulevat olemaan sille tuttuja.

Redi on vielä nuori uros, mutta lupa on haettu ja treffit ovat suunnitteilla. Redilläkään ei ole mitään tätä vastaan. Se on kehittynyt hyvää tasaista tahtia ja painaa puolivuotiaana 3,5kg. Luonteeltaan se on erittäin sosiaalinen ja avoin. Kooltaan siitä taitaat tulla suuri. Sekin on rodulle hyväksi.

Aika näyttää jääkö Redistä ja Pikkeen Kuurasta jälkeläisiä suomalaiseen manx/cymric kasvatukseen.
Pentue on tarkoitus toteuttaa v.2019. Toiveissa on punamustia naaraspentuja ja punaisia tai mustia urospentuja, kaikki pennut olisivat ystävällisiä cymricejä. Molemmat vahemmat ovat erinomaisia lapsiperheen lemmikkejä.

WebDesign Satu Pihlajamaa